Loading...
Om os2018-08-05T21:16:52+02:00

VikarMesteren er et professionelt vikarbureau med dag til dag bookinger!

Vi udlejer medarbejdere til en lang række brancher og typer af virksomheder. Alt lige fra lager, rengøring, landbrug og byggebranchen. Vi har kvalificeret arbejdskraft til almindelige arbejdsopgaver – og uanset hvilken problemstilling du står overfor, så kan vi garanteret hjælpe dig!

  • Dag til dag bookinger
  • Højt kvalitet af arbejdskraft
  • Højt serviceniveau
  • Konkurrencedygtige priser
  • Fleksible kontakttider
  • Professionalitet er vores varemærke
  • Stærke relationer med vores samarbejdspartnere

Historien

VikarMesteren er åbnet af en gruppe arbejdsglade iværksættere, som selv har stået med udfordringer som selvstændige. Vi drives alle af deadlines og mål, som vi gør ALT for at nå. Hvad gør man pludselig når ens medarbejder ikke dukker op i en uge pga. influenza, eller at en medarbejder får en arbejdsskade og er væk i en længere periode. VikarMesteren tilbyder kvalificeret arbejdskraft til en lang række brancher, og vi er meget fleksible med dag til dag bookinger.

Dag til dag bookninger

Ved akut behov for arbejdskraft tilbyder vi dag til dag bookinger. Det betyder at vi kan kontaktes allerede kl. 05:00 i hverdagene og sende vikar til start på arbejdsdagen kl. 07:00. Det kalder vi effektiv og fleksibel arbejdskraft.

Høj kvalitet af arbejdskraft

Vi står 100% inde for kvaliteten af vores medarbejdere. Din vikar er nøje udvalgt til at kunne opfylde dine arbejdsopgaver med omhu og højt kvalitet. VikarMesterens kontrolteam gør en ekstra stor indsats i stikprøvekontrol af arbejdet vikarerne leverer, samt at det lever op til danske standarder.

Konkurrencedygtige priser

Selvom du står i en situation, hvor du er nød til at tilkalde ekstra hænder, så mener vi at det stadig skal kunne betale sig for dig at hyre en vikar. Vi tilbyder derfor konkurrencedygtige priser, som er fornuftige og kvaliteten stadig er højt.

Stærke relationer

Vi sætter stor pris på stærke relationer for langvarig samarbejde med vores samarbejdspartnere. Derfor er tilfredse kunder og professionalitet vores varemærker.